Een mooie huid begint met een gezonde huid.

Mensen willen gezichtsbehandelingen om verschillende redenen: terwijl sommige mensen die vreselijke mee-eters willen verwijderen, willen anderen wat hulp met een anti-opnieuw regime. En dan zijn er de mensen die gewoon willen ontspannen en verwend willen worden.

Dit zijn allemaal goede redenen om gezichtsbehandelingen te krijgen. Maar vaak is de gezichtsbehandeling zelf een beetje mysterieus. Wat doet de stoom? Waarom blijven ze crèmes opbrengen en weer verwijderen? Waarom zou je regelmatig een gezichtsbehandeling nemen?

Een gezichtsbehandeling is in wezen een meerstaps huidbehandeling die een van de beste manieren is om voor uw huid te zorgen. Een gezichtsreiniging reinigt, exfolieert en voedt de huid, bevordert een heldere, goed gehydrateerde teint en kan uw huid er jonger doen uitzien. U krijgt ook advies over de beste manier om voor uw huid te zorgen. Een gezichtsbehandeling werkt het beste wanneer deze deel uitmaakt van een doorlopend programma voor huidverzorging.

Het is het beste om een ervaren, deskundige, erkende schoonheidsspecialiste te vinden die een speciale opleiding in huidverzorging heeft en deskundig, kieskeurig en gepassioneerd is over hun werk.

Soorten behandelingen

  • Mini facial 30 min €43,-

  -reiniging , peeling / stoom apparaat , masker , dagverzorging.

  • Basis facial 60min €58,-

  -reiniging , peeling / stoom apparaat , onzuiverheden verwijderen epileren ,masker , dagverzorging.

  • Basis plus facial 75min €68,-

  -reiniging , peeling/ stoomapparaat , onzuiverheden verwijderen , epileren , gezichtsmassage , masker dagverzorging.

  • Intensieve facial 90 min €78,-

  -reiniging , peeling/ stoomapparaat , onzuiverheden verwijderen ,epileren gezicht/hals/nek/décolleté massage, ampul , masker , dagverzorging.

  • Combi facial 90 min €89,-

  -rug/nek/schouder massage , reiniging , peeling / stoomapparaat, epileren , gezichtsmassage , ampul , masker , dagverzorging.

  • Diepte reiniging / acne facial

  45 min €48,-
  60min €58,-